TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ JA TOIMITUSEHDOT

Tällä sivustolla verkkokaupassa kerättyjä henkilötietoja käytetään verkkokauppa-asioinnissa ja -toimituksissa, asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamisessa, asiakasviestinnässä, statistiikassa sekä palveluiden tuottamisessa ja personoinnissa. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Rekisteri sisältää vain verkkokauppa-asioinnissa tarvittavat tiedot.

Tiedot kerätään asiakkaalta itseltään. Henkilötiedot luovutetaan maksuliikenteen toteuttamiseksi CheckOut Finland Oy:lle (Y-tunnus: 2196606-6). Muuten tietoja ei luovuteta eteenpäin. Tiedot sijaitsevat palomuurilla ja kirjautumisen taakse suojatussa palvelussa tai tiloissa, joihin asiattomilta pääsy on estetty.

Rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on talletettu. Teemme pyynnöstä tarvittavat korjaukset ja täydennykset tai poistamme palvelun kannalta tarpeettomat tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys meihin sähköpostitse.

VERKKOKAUPAN MAKSUTAVAT

Tilaus maksetaan verkkokaupassa Checkout-maksupalvelun kautta. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland on osa OP ryhmää. Checkout-maksuehdot >

LIPUNMYYNNIN TOIMITUSEHDOT

Liput toimitetaan tilaajalle tilaajan myyntitapahtuman yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen sähköpostitse. Tilaaja vastaa lipun tulostamisesta tai mobiililaitteella näyttämisestä sekä huolellisesta säilyttämisestä. 

EI VAIHTO-OIKEUTTA EIKÄ LUNASTUSTA

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin.

ALENNUSLIPUT

Erikoisalennuksiin (opiskelija-, eläkeläisalennukset, yms.) oikeuttavat todistukset on oltava mukana esitykseen tultaessa ja pyydettäessä esitettävä tilaisuuden ovimiehelle. Nuorten henkilöiden tulee vaadittaessa esittää henkilöllisyystodistuksensa tapahtuman järjestäjälle, jos tapahtumaan on ikäraja.

Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia verkkokaupassa vain vanhempien luvalla, tätä emme voi valvoa. Jos olet alaikäisen vanhempi tai huoltaja, niin sopikaa, mitä alaikäinen saa ostaa. Lippuostoa me emme valitettavasti voi purkaa. Myynnissämme on myös tapahtumia, jonne voi olla ikäraja. Tästä on maininta aina tapahtuman kuvauksessa, joten se kannattaa aina tarkistaa ennen lippujen ostoa.

PERUUTUKSET

Esityksen peruuntuessa Glims & Gloms ottaa yhteyttä tilaajaan sähköpostitse. Mikäli peruutus tapahtuu alle kaksi vuorokautta ennen esitystä Glims & Gloms ottaa yhteyttä puhelimitse. Esityksen peruuntuessa Glims & Gloms palauttaa maksun ostajalle.

Vieritä ylös