KULPS kulttuuri- ja liikuntapolku on ainutlaatuinen espoolainen järjestelmä, jonka tavoitteena on edistää oppilaiden välistä yhdenvertaisuutta ja kehittää kulttuuri- ja liikuntapalveluiden käyttöä opetuksen välineenä. KULPS edistää esi- ja peruskoululaisten kulttuuri- ja liikuntakäyntejä tarjoamalla mahdollisuuden vierailuun keskellä koulupäivää ja osana opetusta.

Glims & Gloms on osa Espoon kaupungin kouluille ja esikouluille suunnattua KULPS kulttuuripolkua. Teatterin tarjoama KULPS -ohjelmisto kuuluu Kerran lukuvuodessa -kategoriaan. Mikäli esitys on osa lukuvuoden KULPS-tarjotinta, on siitä esityksen sivulla maininta. Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla: melinda@glimsgloms.fi.RAXU TASKUNEN – NUKKETEATTERIMUSIKAALI

Raxu Taskunen nukketeatterimusikaali on tilattavissa keväällä 2024 esikouluille ja kouluille maksuttomana KULPS -kerran lukuvuodessa kohteena.

Raxu Taskunen on nukketeatterimusikaali, jossa yksi esiintyjä tulkitsee kaikki tarinan hahmot. Raxu Taskusen tarina kiepsahtelee mantereelta toiselle, maan pinnalta maan alle ja takaisin loruriimittelyn tahtiin.

Maailmaa katsotaan pienen, taskuihin hyvin mahtuvan Raxu Taskusen näkövinkkelistä. Aina nälkäinen Raxu on nokkela, vilkas ja kuitenkin erittäin laiska persoona, joka yrittää kaikin keinoin pakoilla tylsinä pitämiään asioita, kuten virallisia nukkumaanmenoaikoja tai terveellistä ruokaa.

Kohderyhmä: esikoulut ja 1. & 2. luokat
Esityksen kesto: 35 min

Tekniset tarpeet: Esitys tilataan koulun/ esikoulun tiloihin. Lavastetta varten tarvitaan 2 x 3 metriä tasaista lattiatilaa sekä pistorasia. Äänentoiston ja muun esitykseen tarvittavan tekniikan tuomme mukanamme. Teatteri ei vastaa katsomon rakentamisesta.

Esityksen voi varata sähköpostilla: melinda@glimsgloms.fi


ANTTI PUUHAARA

Antti Puuhaara -satuseikkailu on raikas tulkinta suomalaisesta kansansadusta esineteatterin keinoin.

Pinkopahvilan seutukotimuseossa on alkamassa Antti Puuhaara -näytelmän esitys. Yleisö on jo paikoillaan, kun museon henkilökunta saa puhelun teatteriseurueelta. On sattunut väärinkäsitys, seurue on ajanut vahingossa Pankopihvilään…

Mitä sitten tapahtuukaan?

Hyppää mukaan mielikuvitusta kutkuttavaan teatterileikkiin!

Kohderyhmä: esikoulut, 1.-2. luokat ja 3.-4. luokat
Kesto: 60 min

Kulps-esitykset keväällä 2024 Lasten kulttuurikeskus Aurorassa:
ti 14.5. klo 10
ke 15.5. klo 10

Esitykseen liput voit varata sähköpostilla: melinda@glimsgloms.fi