KULPS kulttuuri- ja liikuntapolku on ainutlaatuinen espoolainen järjestelmä, jonka tavoitteena on edistää oppilaiden välistä yhdenvertaisuutta ja kehittää kulttuuri- ja liikuntapalveluiden käyttöä opetuksen välineenä. KULPS edistää esi- ja peruskoululaisten kulttuuri- ja liikuntakäyntejä tarjoamalla mahdollisuuden vierailuun keskellä koulupäivää ja osana opetusta.

Glims & Gloms on osa Espoon kaupungin kouluille ja esikouluille suunnattua KULPS kulttuuripolkua. Teatterin tarjoama KULPS -ohjelmisto kuuluu Kerran lukuvuodessa -kategoriaan. Mikäli esitys on osa lukuvuoden KULPS-tarjotinta, on siitä esityksen sivulla maininta. Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla: melinda@glimsgloms.fi.RAXU TASKUNEN – NUKKETEATTERIMUSIKAALI

Raxu Taskunen nukketeatterimusikaali on tilattavissa syksyllä 2023 – keväällä 2024 esikouluille ja kouluille maksuttomana KULPS -kerran lukuvuodessa kohteena.

Raxu Taskunen on nukketeatterimusikaali, jossa yksi esiintyjä tulkitsee kaikki tarinan hahmot. Raxu Taskusen tarina kiepsahtelee mantereelta toiselle, maan pinnalta maan alle ja takaisin loruriimittelyn tahtiin.

Maailmaa katsotaan pienen, taskuihin hyvin mahtuvan Raxu Taskusen näkövinkkelistä. Aina nälkäinen Raxu on nokkela, vilkas ja kuitenkin erittäin laiska persoona, joka yrittää kaikin keinoin pakoilla tylsinä pitämiään asioita, kuten virallisia nukkumaanmenoaikoja tai terveellistä ruokaa.

Kohderyhmä: esikoulut ja 1. & 2. luokat
Esityksen kesto: 35 min

Tekniset tarpeet: Esitys tilataan koulun/ esikoulun tiloihin. Lavastetta varten tarvitaan 2 x 3 metriä tasaista lattiatilaa sekä pistorasia. Äänentoiston ja muun esitykseen tarvittavan tekniikan tuomme mukanamme. Teatteri ei vastaa katsomon rakentamisesta.

Esityksen voi varata sähköpostilla: melinda@glimsgloms.fi


TII-TII-TIITIÄINEN

Tii-Tii-Tiitiäinen on Kirsi Kunnaksen runoihin perustuva koko perheen esitys.

Näyttämöllä seikkailee kuuden esiintyjän voimin Kunnaksen tuotannosta useille sukupolville tutut hahmot, muun muassa Tiitiäinen, Haitula, Tättähäärä, Herra Pii Poo, Siili ja Peikko. Kunnaksen riimittely ja absurdi huumori luodaan näyttämölle riemastuttavaksi, yllättävien käänteiden satumaailmaksi.

Kohderyhmä: esikoulut, 1.-2. luokat ja 3.-4. luokat
Kesto: 60 min

Kulps-esitykset syksyllä 2023:
– Espoon kulttuurikeskus, Louhisali pe 15.9.2023 klo 10 (TÄYNNÄ)
– Sellosali ti 31.10.2023 klo 10.15 (TÄYNNÄ)
– Sellosali ke 1.11.2023 klo 10.15 (TÄYNNÄ)