Henkilökunta

SIMO HEISKANEN

TAITEELLINEN JOHTAJA
Curriculum Vitae >>

Simo Heiskanen opiskeli Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta 1991-95. Heiskanen on työskennellyt laajalti tanssin alueella – tanssijana ja koreografina lukuisilla teatterinäyttämöillä ja tanssin vapaan kentän tuotannoissa. Tällä hetkellä Simo Heiskanen toimii toisena taiteellisena johtajana yhdessä Tuomo Railon kanssa vuonna 1999 perustamassaan Glims & Gloms tanssiteatterissa. Hän on myös vastannut usein teostensa musiikista, äänisuunnittelusta ja visualisoinnista.

Tuomo Railo

TAITEELLINEN JOHTAJA
Curriculum Vitae >>

Tuomo Railo valmistui Kansallisbaletin koulusta 1987. Railo on toiminut tanssijana Kansallisbaletin lisäksi mm. Helsingin Kaupunginteatterissa ja Kenneth Kvarnström & Co:ssa. Railo on tehnyt koreografioita tanssiteattereille, tilausteoksia festivaaleille, televisioon, puheteattereille Suomessa ja ulkomailla. Railo on toiminut myös koreografian ja tanssijantyön opettajana, tuottajana sekä näyttelijänä. Railolle on myönnetty viisivuotinen taiteilija-apuraha kausille 2000-2004 ja 2006-2010.

melinda näsänen

TUOTTAJA
+358 40 675 2567
melinda(at)glimsgloms.fi

Melinda Näsänen on kulttuurituottaja (AMK), joka on tuottanut teatteria ja tapahtumia kaikenikäisille. Näsänen on aiemmin työskennellyt Matkateatteri Ry:ssä projektituottajana sekä Annantalon tuottaja-assistenttina lapsille ja nuorille suunnatussa Hurraa! -festivaalissa. Tv- ja elokuvatuotannoista kokemusta on kertynyt Yellow Film & TV:n opissa. Näsänen on tuottajana kiinnostunut erityisesti yleisötyöstä sekä visuaalisesta viestinnästä. 

Vieritä ylös