Henkilökunta

SIMO HEISKANEN

TAITEELLINEN JOHTAJA
Curriculum Vitae >>

Simo Heiskanen opiskeli Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta 1991-95. Heiskanen on työskennellyt laajalti tanssin alueella – tanssijana ja koreografina lukuisilla teatterinäyttämöillä ja tanssin vapaan kentän tuotannoissa. Tällä hetkellä Simo Heiskanen toimii toisena taiteellisena johtajana yhdessä Tuomo Railon kanssa vuonna 1999 perustamassaan Glims & Gloms tanssiteatterissa. Hän on myös vastannut usein teostensa musiikista, äänisuunnittelusta ja visualisoinnista.

Tuomo Railo

TAITEELLINEN JOHTAJA
Curriculum Vitae >>

Tuomo Railo valmistui Kansallisbaletin koulusta 1987. Railo on toiminut tanssijana Kansallisbaletin lisäksi mm. Helsingin Kaupunginteatterissa ja Kenneth Kvarnström & Co:ssa. Railo on tehnyt koreografioita tanssiteattereille, tilausteoksia festivaaleille, televisioon, puheteattereille Suomessa ja ulkomailla. Railo on toiminut myös koreografian ja tanssijantyön opettajana, tuottajana sekä näyttelijänä. Railolle on myönnetty viisivuotinen taiteilija-apuraha kausille 2000-2004 ja 2006-2010.

HEIDI YLI-YRJÄNÄINEN

TUOTTAJA
+358452051690
heidi(at)glimsgloms.fi
Linkedin >>

Heidi Yli-Yrjänäinen on kulttuurituottaja (YAMK), joka on aiemmin tuottanut nykyteatteria Ylioppilasteatterissa, vankilasta vapautuvien Porttiteatterissa ja vapaan kentän produktioissa. Tapahtuma- ja henkilöstöasioista vastaavana tuottajana Yli-Yrjänäinen on työskennellyt PuskaPromotion osuuskunnassa ja varainhankinnan tehtävissä Greepeacessa.

Vieritä ylös