JAM – Herra Hillon hämmennys

 

Koreografia ja musiikki: Simo Heiskanen

Visualisointi: Karoliina Koiso-Kanttila

Valot: Ville Virtanen

Esiintyjät: Jonna Aaltonen, Simo Heiskanen, Mikko Makkonen, Sakari Saikkonen

Kesto 55 min.

Ikäsuositus +3 vuotta

JAM – Herra Hillon hämmennys

Herra Hillon hämmennykseen valittu klassisen teatterityylin yhdistäminen mykkäelokuviin, miimikoihin ja slapstickiin toimii täydellisesti.

– Jussi Tossavainen, HS

Herra Jam Hillon mukana kulkee hänen koko omaisuutensa. Rahattomana, kotinsa menettäneenä hän viettää kiertolaisen elämää ja vaeltaa ympäriinsä laukkujaan raahaten. Kantamusten sisältä löytyy kaikki tarpeellinen, mutta myös antiikkia, jonka arvon vain herra Hillo ymmärtää. Entisen rihkamakauppiaan kalliimmat aarteet – Esmeralda, Vilivili ja Urho heräävät henkiin Hillon kauhuksi ja lasten iloksi.

Romanttisen kaihomielinen ja hykerryttävän absurdi JAM kuljettaa katsojaa haaveellisesta visuaalisuudesta ilmeikkääseen mimiikkaan ja sähäkkään toimintaan. Tarinankerronta ottaa lapset ja muut klovnien hurmaamat kämmenelleen yllättävien tapahtumien pyörteisiin. Herra Hillon hämmennys on samaistuttava kokemus maailmasta niin lapselle kuin aikuisellekin.

JAM – Herra Hillohämmennys ensiesitettiin Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa 31.8.2017.

JAM esitetään syksyllä 2020 Kannusalissa, Espoon keskuksessa tiistaina 29.9. klo 10. Esitys on osa KULPS! -hanketta ja espoolaisille koululaisryhmille maksuton. KULPS! varaukset tehdään sähköpostitse:

heidi.yli-yrjanainen@glimsgloms.com tai puhelimitse: 045 205 1690.

Esitys on avoin myös muulle yleisölle, liput (6€/kpl) ovat myynnissä lippukaupassamme.

Vieritä ylös