PERSONAL

SIMO HEISKANEN

KONSTNÄRLIG LEDARE

Simo Heiskanen studerade vid Teaterhögskolans institution för danskonst åren1991 – 95. Heiskanen har arbetat mångsidigt med dans– som dansare och koreograf på flera teaterscener och i många fristående dansproduktioner. Just nu arbetar Simo Heiskanen som den andra konstnärliga ledaren tillsammansa med Tuomo Railo vid dansteaterns Glims & Gloms som de tillsammans grundade år 1999. Han har även ofta varit ansvarig för musik, ljuddesign och visualiseringen av sina verk.

Curriculum Vitae >>

TUOMO RAILO

KONSTNÄRLIG LEDARE

Tuomo Railo har tagit examenfrån Finlands Nationaloperas balettskola år 1987. Railo har även arbetat som dansare vid Helsingfors stadsteater och Kenneth Kvarnström & Co., med flera.Railo har skapat koreografier för olika dansteatrar, beställningsverk för festivaler, TVoch talteater i Finland och utomlands. Railo har även arbetat som lärare ikoreografi och dans, samt som producent och skådespelare. Railo beviljades ett femårigt konstnärsstipendium för perioderna 2000 – 2004 och 2006 – 2010.

Curriculum Vitae >>

MELINDA NÄSÄNEN

PRODUCENT

+358 40 675 2567 melinda@glimsgloms.fi

Melinda Näsänen är kulturproducent (AMK) som har producerad teatern och evenemang för alla åldrar. Tidigare hon har jobbat i Matkateatteri som project producent och producerad teatern och evenemang till barnen och ungdomar i Annantalo. Näsänen har också fått erfarenhet från TV- och filmproduktions från Yellow Films och TV.

JYRKI KARTTUNEN

DANSARE

Kuvassa tanssija Kasperi Kolehmainen

KASPERI KOLEHMAINEN

DANSARE

TARU KOSKI

DANSARE

Kuvassa pukusuunnittelija Karoliina Koiso-Kanttila

KAROLIINA KOISO-KANTTILa

KOSTYMDESIGNER

Kuvassa pianisti Risto Lauriala

RISTO LAURIALA

PIANIST

Kuvassa tanssija Hanna Mönkäre

HANNA MÖNKÄRE

DANSARE

KAISA NIEMI

DANSARE

Kuvassa tanssija Alen Nsambu

ALEN NSAMBU

DANSARE

Kuvassa valosuunnittelija Pasi Pehkonen

PASI PEHKONEN

LJUSDESIGNER

ILONA PUKKILA

SKÅDESPELARE

KATRI SOINI

DANSARE

MILLA Viljamaa

KOMPOSITÖR

Kuvassa tanssija Mirva Vogt

MIRVA VOGT

DANSARE

JUSSI VÄÄNÄNEN

DANSARE